Post by breedenandepo on Feb 18, 2022 2:35:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code végtelen primogemek ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
Ez egy szuper addiktív játék. Teljesen újoncként egy ilyen játékban igazán pihentetőnek és élvezetesnek találtam. Bárkinek ajánlom!
Ez a játék epikus, akkor teljesen le kell töltenie
Merge Monsters Avventura cwiv
Ez az alkalmazás egy átverés! Megnéztem egy arany varázsláda hirdetését, és nem kaptam semmit. Aztán megnéztem egy hirdetést 20 drágakőről, és amikor megpróbáltam igényelni őket, egy másik hirdetésbe került.
Merge Monsters Dobrodružné lggg
Battle of Warships: Naval Blitz Märulimängud qihb
Merge Monsters アドベンチャー fjgt
A legújabb javítás óta az enchant books alkalmazása már nem működik. Ha a könyveket a tetején lévő nyílásokba húzza, semmi sem történik. Nincs semmiféle minőségbiztosításod?
Nagyszerű volt egészen tegnapig, amikor úgy döntöttél, meg KELL néznem egy összeállítást, hogy megkaphassam a korábban ingyenes bónuszokat, vagy dupla jutalomért a hirdetést.
Ez a játék törölte az összes adatomat, és ez kétszer előfordul, hogy milyen játék javítja ki
ez a játék nem rossz, fenomenális, nincsenek hibák, nincsenek hibák, olyan sima, ha egyesíted, megérdemel egy ötcsillagos szép játékfejlesztőt
jó lábadozom a műtétből, hogy helyrehozzam a térdem szakadt ínét a térdemben és az ágyékomban... nem tudok megkerülni, fájdalomcsillapítót és pikkelylazítót készíteni. nagyon pihentető hangulatos játék. bárcsak lenne némi pénzem fejlesztésekre költeni, bár a belátható jövőben nem sikerült, de olyan jól néz ki, egyszerűen lebegő
Hoodoo xoxoxo coco óra co co co co látod Dr. co co no va Clinic is co ha go
Ho, hogy játsszak, én dono, hogyan játssz, kérlek taníts meg néhány tanításra, és ne felejtsd el aláírni a játékomat
egy idő után unalmassá válik
Szórakoztató, játszottam vele, és körülbelül 20-szor fogadtam rá.
csak nagyon "meh"
Ez a játék szórakoztató, de amikor azt akarja, hogy mondjon valamit, például amikor a szörnyetegből erősebbet szeretne készíteni, az olyan drága, és a spawn arány növelése is.
Nem játszottam, de jó lesz, mert a bátyám azt mondta, hogy jó lesz, csak problémáid vannak a játékokkal.
hol találja a portált
Az a bajom ezzel a játékkal, hogy kiegyensúlyozatlan, soha nem érzem úgy, hogy bárhova jutok, mivel úgy tűnik, hogy a játék beállítja az ellenségeim erejét.
Remek játék, jó sztori és jó grafika
ez egy nagyon fantasztikus játék 🎮💯
Merge Monsters Phiêu lưu pccq
Amikor az idők felében dupla bevételért nézek videókat, ugyanazt kínálja nekem, miután SZÁMÁTNYÁT ugyanazt a hirdetést megnéztem. Néma. Van esély a javításra?
Nagyon élveztem, de eljutottam egészen a monster 50-ig és a 3.2k portál teljesítményig, és csak ma reggel jelentkeztem be, és az egész játékot visszaállította számomra, ami kár, mert tudom, hogy újra meg kell haladnom 😔
Szórakoztató, aranyos és könnyen játszható. Jó játék, amikor üresjárat vagy többfeladatos munka folyik!
klassz játék, de van egy kis problémám, szerezhetek még több szörnyet, mert tele vagyok, és nem tudok törölni egyet a szobából. Ez rossz
Csak egy órát és néhány percet játszottam, és máris rengeteg főnököt öltem meg, ez egy nagyon jó játék
Szeretem ezt a játékot, hogy szórakoztató és könnyen érthető, mint a többi, amivel játszottam.
Ez rossz
Hirdetések
Nem túl gyorsan. Mindig lásd a hirdetést
ez nagyon szórakoztató volt, és néha nehéz is, szeretem ezt, ha több dolgot kell készíteni
Legjobb 👹👹👹👹👺🤘🤘👍👍👍
Ez a játék rendkívül addiktív, de a legjobb offline játék, amit valaha játszottam
a legjobb játék valaha, mert elértem a terra malacot normál szörnyek használata nélkül
Meh
Több hősre van szükségünk, és készíts 1 000–1 millió hős háziállatát és sárkányát
Mivel tényleges választ kapok, újratelepítem a játékot. Hozzáadtam egy csillagot, és szerkeszteni fogom, miután még egyszer megpróbáltam.
Lehurrogás
Szeretem a játékot, de... Hogyan szerezhet Portálpontokat? Amikor rákattintok a portálra, azt írja ki, hogy a portálpontok alatt 70, de nem engedi használni, mégis azt írja ki, hogy legalább 20 pontra van szükségem.
nagyon jó játék, csak így tovább
Szép összevonó játék Mobilrnak is jó!