Post by sembparthetyltho on Feb 24, 2022 5:58:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مود کریستال های بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
اصلا خوب نیست 💔😐
من نمی توانم یک تکه لباس را بدون اینکه من را از کل بازی خارج کند تمام کنم. بنابراین من به این برنامه دو ستاره می دهم. مفهوم عالی است، اما تصادف آن را خراب می کند. من یک گوشی اوپو دارم. شاید برند یا نوع گوشی ربطی به آن داشته باشد. اما به شدت مشکوک به نظر می رسد از طرف بازی ها است.
این یک بازی خوب است اما اشکالات زیادی در این بازی وجود دارد و چیزهای زیادی در این بازی برای پول قفل شده است و برای تبلیغات زیاد است. .
عاشق این بازی من هر روز در آن هستم، واقعا خوب و سرگرم کننده است. من آن را به شما توصیه می کنم اگر دوست دارید کار خود را انجام دهید، من واقعا از این بازی راضی هستم. من از طرفداران بزرگ کوکو هستم. اول فکر میکردم کار خوبی نمیکنم اما الان در رتبه اول هستم. من آن را دوست ندارم من آن را دوست دارم! اکنون نصب کنید خیلی جالب و خوب است. من آن را 5 ستاره انجام دادم اما اگر 100 ستاره وجود داشت به آن 100 از 100 امتیاز می دادم. خواهرم دوست دارد با من بازی کند. بسیار خوشحال و خوشحالم با برنامه. این برنامه بهترین است خیلی ممنون
تبلیغات بیش از حد: لمس کردن تقریباً هر چیزی در این بازی یک افزودنی را نشان می دهد، حتی صفحه های بارگیری تبلیغات را نشان می دهد. لباسها و لباسها (~ 30٪ از محتوا) قفل است و باید پرداخت کنید. بنابراین اگر می خواهید تمام روز تبلیغات را تماشا کنید، این را "بازی کنید".
DIY Fashion Star - Design Game Lakon Peranan gqut
قبل از اینکه این بازی را دوست داشته باشم، اما در زمان ادامه بازی شروع به آزار من کرد، زیرا شما نمی توانید قفل لباس های باقی مانده را باز کنید و نمی توانید موهای خود را بپوشید که بسیار آزاردهنده و خسته کننده است، نمی توانیم همه چیز را باز کنیم و گاهی اوقات سیس ها به سرعت کار نمی کنند. لطفا سعی کنید بازی خود را دوباره بررسی کنید، با تشکر. اگر بازی خود را عالی می کنید، من آن را بیشتر دوست دارم فالوور شما meenah bebe.
من فکر می کنم که بد است که باید برای همه چیز حتی مو پرداخت کنید و در غیر این صورت مشکلی نیست. اگر آن را دریافت کردید، بلافاصله آن را نصب خواهید کرد، مگر اینکه ده دلار برای بازی های ویدیویی در نظر بگیرید
DIY Fashion Star - Design Game Rol ijro etiladigan nfbi
به بهترین بازی😊
سلام هرکی که گفته بود من اسمم مرینت دوروغ گفته
سلام خیلی بازی خوبی بود من خودم می گم خیلی خیلی بازی خوبی بود، ♥️، ♥️، 😘،
گرافیک واقعا خوب گاهی اوقات کمی طول می کشد تا به طور کامل بارگذاری شود. در غیر این صورت من همه چیز دیگری را در مورد آن دوست دارم. منهای این واقعیت که تعداد زیادی اضافه وجود دارد!!!!!
بدترین بازی تبلیغات زیاد هر چیزی که قفل می شود همیشه برای درخواست پول اضافه می کند کار دیگری ندارید زیرا ساختن بازی احمقانه کار نیست همه بخش های لباس و لباس را باز کنید من نمی گویم همه چیز را باز کنید اما حداقل بخش خود را بپوشید و همه ی لباساشو نمیگم قفل همه چی رو مثل سالن باز کن ولی .. چی بگم خیلی بد بهت پنج ستاره میدم ولی بخاطر این رفتارت نمیذارم ... BY Angry Animased😤😡😠 🤬🤬
زیبا است و می توانید با لباس بپوشید
جالب بود که میتوانستید طراحی و عکس بگیرید و آن را روی لباس بچسبانید، اما این تنها کاری است که میتوانید انجام دهید
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade ngf
DIY ファッションスター ロールプレイング mdi
خیلی بده لباس هاش و دوختن پیراهن و مدل مو و... باز نمیشه و قفله اصلا نصب نکن
من واقعاً این برنامه را دوست دارم، اما هر بار که شما را ترک می کنید، یک چیز جدید قفل می شود تا سعی کنید شما را مجبور به خرید یک بسته بندی کند. شما حتی نمی توانید از خرید آنها با پول جعلی یا ارتقاء سطح، چیزها را بدست آورید، فقط با پول واقعی که برخی از مردم توانایی پرداخت آن را ندارند. مناطق قفل شده و چیزهایی که برای تکمیل کوئست ها باید داشته باشید، بسیار آزاردهنده هستند. حتی من را در مورد اضافه کردن شروع نکنید. من به طور کلی این برنامه را دوست دارم، اما شاید بیشتر از آن در دسترس باشد. -بازبینی کننده
این بازی وحشتناک بود من نتوانستم بیش از چند دقیقه آن را بازی کنم. موارد اضافه شده بسیار زیاد است، شما بدون پرداخت هزینه برای عضویت تقریباً هیچ کاری نمی توانید انجام دهید که احمقانه است و بسیار آزاردهنده است
سلام از سازنده ش ممنونم بازیش حرف نداره من از تهران
بازیش خیلی خوبه ولی قفل هاش اگه باز میشدن خوب بودولی چرابره من نمیاره!میرم داخلش نمیاره
خوبه
بازی خوبی هست ولی نمیدونم چرا نمیاد توی صفحم و چند تا از قسمت هاش بسته هست
بهتر از این بازی خیاطی وجود ندارد
خوب بود شگفت انگیز نیست زیرا شما باید برای لباس ها و گزینه های دیگر به همراه پرداخت هزینه برای حالت دادن به موها هزینه کنید اما به غیر از این جالب است
هرزنامه تبلیغاتی با تغییر مسیر خودکار برای نصب هنگامی که سعی می کنید نیمی از تبلیغات را برانگیختید. بدون آزادی واقعی با طرح های لباس فراتر از رنگ و چسباندن برچسب ها در جایی که می خواهید.
بازی خوب است اما چگونه می توانم قفل برخی از لباس ها و برخی چیزهای دیگر را باز کنم
آره من این بازی را دوست دارم اما 2 چیز دارم که دوست ندارم...1 چون مدل مو و لباس را قفل کن...2 چون جالب نیست فقط می تواند طراحی کند پس چه کسی با من...☝☝☝ اما موران و اوکلیپ گفتند درست است ...دوست ندارم این بازی درست بشه...😡😡😡😡
اگر تبلیغات زیاد نبود به این 5 ستاره می دهم! به علاوه باید گزینه های بیشتری به ما بدهید و همه لباس ها قفل نباشند! واقعا امیدوار بودم بازی بهتر از این باشه ولی اینطور نیست!!! بازی رو درست کن!!! من آن را حذف نصب کردم تا این برنامه را درست کنید! من توصیه نمی کنم وقت خود را در این برنامه هدر دهید! گیم پلی بازی خوب است، اما حداقل آرایش مو و لباس را به صورت رایگان باز کنید!!! چه هدر دادن و اتلاف وقت!
بسیار سرگرم کننده است، اما شما فقط می توانید مانند 2/5 از کارها را بدون پرداخت هزینه انجام دهید، بنابراین من به آن امتیاز 2/5 دادم.
این بازی خیلی خوب است من آن را دوست دارم زیرا شما می توانید خیلی خوب من آن را دوست دارم زیرا می توانید سطوح مختلف زیادی دارد و می توانید تصویر خود را روی لباس هایی که طراحی می کنید قرار دهید بنابراین فکر می کنم باید به مردم فرصت بیشتری برای بازی کردن این بازی بدهید.
DIY Fashion Star - Design Game Rol ijro etiladigan lmf
سلام علی بود
این بازی با حال است و دختری که می گی من اسمم مرینت است مرینت پارسال درست شد تو چجوری اسمت مرینت است اگر این طور منم شماره 067 بازی مرکب یا همون بازی اسکویید گیم دیگه نگو اسم من مرینت هست اسم واقعی خودت رو بگو اگه همونه. دوست نداری کسی اسمت رو بدون اسمت رو نگو تمام
این بازی شگفت انگیز است و البته در مورد تخیل مهارت های لباس پوشیدن یا انجام DIY است، همه چیز در مورد این است که چگونه می توانید همه این کارها را انجام دهید و به ما دانش می دهد. همه انواع کارها را واقعا ناراحت می کنم اما هنوز در مورد مد خوب است، من دوست دارم و فکر می کنم قسمت 2 این بازی را بسازم همچنین عمیقاً درگیر همه این چیزها هستم، بنابراین برای من و همچنین کسانی که طراح مد هستند واقعاً در بازی کردن بسیار عالی است.