Post by sembparthetyltho on Feb 24, 2022 6:07:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit hackování primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Fall.io - Race of Dino 2022 version ▞▞▞
ovládací prvky potřebují práci
Tato hra se mi nelíbí, protože pokulhávám
Tato hra si zaslouží 5*, ale dal jsem jí 4*, protože má v každé hře spoustu reklam, později vyskakují dlouhé reklamy, ale i tak se držte.
pěkné, ale jasná kvalita
Bylo by to 0 hvězdiček, ale nemůžu to udělat. TAK GLITCHY!!! Pětkrát mě to vyvrhlo z mapy a nenechalo mě skákat v šestiúhelnících a teleportuji se náhodně! TOHLE UŽ NIKDY NEHRAJTE!!!!!
Hmm, tahle hra je docela zábavná, ale po čase začne nudit 😢
Je to tak skvělá hra😍jen není online😅stáhněte si tuto hru, vím, že se vám líbí 🙂😉
Je to super pěkná hra. Je to úplně jako bratr Fall Guys. Roztomilí dinosauři jsou skoro jako podzimní postavy. A nejlepší na tom je, že jsou tu kola jako Fall Guys a také nějaké vlastní mapy. Tuto hru mám příliš rád
Fall.io - Race of Dino Casual twv
je to tak špatné, že pořád sklouzávám
Je to super hra.
Fall.io - Race of Dino Thông thường dwiu
Dávám pouze návrhy (můj názor) - Přidejte další mapu co nejdříve a udělejte to jako online hru se skutečným hráčem
🙂
Líbí se mi tato hra, ale kde jsou možnosti pro více hráčů
Slušná hra, pokud platíte jen za to, abyste se zbavili reklam, což stojí za to, abyste podpořili vývoj, ale není dobrá, pokud chcete online multiplayer, protože se jasně jedná pouze o roboty duchů hráčů.
tato aplikace je nejhorší, nesnáším ji!!!!! Boo it tak Laggy Nevím, co říct, je to tak špatné
Super super HRA🥰😀😉🥰😍🤩
Pěkná hra amzing
Horší kopie pád chlapi
Víte, že je to lepší než padat, na vaší pozici v kole záleží, než abyste se dostali do dalšího kola
Fall.io - Race of Dino Pro příležitostné hráče hxij
Je to docela dobrá hra ale👃je tam málo miniher jinak úžasná hra dávám 🌟🌟🌟🌟 doporučuji
Dobře
Survivors: Match 3・Lost Island Eventyr yvd
zatím to miluji! je to roztomilé a velmi snadné hrát. Doufám, že tam budou místnosti, které si můžete vytvořit a hrát si s přáteli, těším se na budoucí aktualizace!
miluji tuto aplikaci, budu ji hodnotit 3
Zábavné a roztomilé, ale ovládání je třeba vyladit. Není příliš přesné a může být obtížné ovládat pohyb plynule.Pěkné, ale přidejte další nové mapy, jako je džungle nebo vesmír, které budou úžasné
Existují těžké úrovně, ale stále je to skvělé.
skvělý
Miluji tuhle hru!! Není na tom nic špatného, ale jedinou věc, kterou bych chtěl, abyste přidali, je nabídka přátel, aby se vaši přátelé mohli připojit k vašim hrám a možná by to mohlo přilákat více hráčů pro zábavu se svými přáteli
Oh wow, podzim, kluci rip-off. TOHLE, JAK MOC MÁ MYSEL BUDE NABOUŽENA, TOTO JE MNOHEM NEJHORŠÍ, CO JSEM SI MYSLEL O SQUID GAME. Myslíš si, že je to tak dobré, přemýšlej o nějakých chybách a závadách, tohle nemá. zkuste se zamyslet nad tím, jak je to dobré nebo ne. To je tak špatný nápad pro tuto hru, má frustrující zpoždění, že na to nikdo jiný nepřišel. Špatné to má. Musím dát tomuto osamělému 1 hvězdičkové hodnocení za špatný nápad. Děkuji za to, že mi to vyfouklo hlavu. Doufám, že dnes zemřeš editor. nejhorší hra, která kdy existovala.xd
Je to velmi dobrá hra, miluji ji, ale jako bych si přál, abychom mohli sledovat lidi, až skončíme, ale tuto hru miluji velmi, velmi moc ❣️ , nové mapy, nové vzhledy miluji ji, ale nelíbí se mi jedna věc, která je, musíme si koupit tu krásnou pleť za skutečné peníze Vím, že to není tak drahé, ale jako můžete dát třeba 1000,10 dračích mincí na novou krásnou pleť, ale i tak to mám moc moc ráda ❣️💖💖💖it je moje druhá 🥈 💕 oblíbená hra 💖💖❣️je to nejlepší kopie hry podzimních kluků 😅😌😘
Aadhavan
protože hra opouští vše a on vás chce jen odstranit