Post by sembparthetyltho on Feb 24, 2022 6:14:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz altın hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Bu oyun bana çok mutlu yardım ediyor
Bu oyunun keyfini çıkarın, oynamayı bırakamazsınız
Senin oyununda ciddi bir sorun var. Yiyecekleri dışarı atmayı bırakın diyor ve ben değilim o halde bir hayat kaybediyorum..ciddi böcek..
Fazla stresli.
Bu oyun en çekici
Zor ama başarılabilir
Oyun beni her zaman diken üstünde tutuyor. Onu asla yapmak istemiyorum.
☺😊😀😇
Hayatım düzelsin diye oyunu bıraktım ama 3 saatten fazla bir süre sonra geri dönüyorum ve 1 canım yok. Bu gülünç!!!!!
çok güzel oyun ben beğendim
En iyi yemek yapma oyunu 👍👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👍👍👌👍👌👍👌👍
Ne zaman bir güncelleme olacak, hala Noel'de.
kenan kasımay
Cooking Yummy-Restaurant Game Аркады zjh
Tiramisu seviyesine kadar süper eğlenceliydi. Pişirmeyi asla bırakmaz. Her zaman yanarak biter. Kesin bir aksaklık ama bir an önce düzeltilmesi gerekiyor. Sadece 20. seviyeyi geçmek için tüm yanıklarımı boşa harcadım.
Çok eğlenceli.
Vakit geçirmek için eğlenceli bir oyun. Başladığınızda, durdurmak oldukça kolay yakalamak için zor.
Dünyadaki atık oyun bunu hiç görmedim
Bu oyunu sevdim!
Sonraki seviyelerin yapım aşamasında olduğunu söyleyene kadar oyunu sevdim! 5 + restoran diyor. 5 + 2 demek! Gerçekten bu kadar sadece 7 Bütün oyunu bir haftada oynadım! İndirmeyin, çok hayal kırıklığına uğrayacaksınız!
Bağımlılık yapan, eğlenceli ve ben 💰 yapıyorum!
Reklamlar çok sık. Ödeme yaparken bile. Dayanamıyorum. Oynanamaz.
Riding Extreme 3D Wyścigi wsr
harika oyun sadece hızımı seviyorum.
eğlence. ve probley kolay.
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade sets
Şimdiye kadar eğlenceli gane
Maganda sana kaso lng.....
Çok uzak çok iyi! beğendim - beğendim!!
Yine elmas için başka bir p2w. Ve yükseltmeler, sizi elmas almaya zorlamaya çalışan seviyelerde yükseldikçe daha pahalıya mal olur.
Aşkı tarif edecek bir şey yok ama gerçekten seviyorum
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade gtm
Tamam, oyun mükemmeldi ama 7 yemek restoranını bitirdim ve şimdi yapım aşamasında olduğunu söyleyen bir sonrakini mi bekliyorum? Burada başka bir inceleme okumak, başka bir restoranın açılmasını ama hiçbir şey için bütün bir yıl beklediklerini söylüyorlar. Bu oyunu, belirttiği 40 restorana değil, sadece 7 restorana gittiği için siliyor muyuz?
İyi
Çok hayal kırıklığına uğradım çünkü bir sonraki restoran yapım aşamasında diyor. Oyuna devam edemeyecek kadar çok alışveriş yaptım.
Zevkle oynuyorum 40 level den sonrası yokmu
Eğlenceli hızlı tempo
Bu. Oyun 🎮 kötü
İlerlemesi kolay bu oyunu seviyorum, size ekstra paralar için reklam izleme seçeneği sunuyor.
Şimdiye kadar bu oyundan zevk alıyorum, özellikle her oyunda 3 seviyeyi de geçerseniz size madeni para ve elmas veriyor ♥️☺️
Benim için çok zor zaten 6. kattayım iki arka fırın sıkıştığı için müşterilere siparişlerini vermekte zorlanıyorum ekmekleri fırından çıkarmak için birkaç kez tıklamam gerekiyor ve ikincisi zaman modundan nefret ediyorum zaman çabuk geçiyor 🤷🤷🤷🤷🤷 yine de güzel bir oyundu
Bbnnn Key Uuy
çok güzel oyun en güzel oyun
Sevdim. zamanımı geçiyor
benim muna'm
Cooking Yummy-Restaurant Game እንቅስቃሴ ያለባቸው dzb
Bu oyunu seviyorum ama Pekin ördeği restoranı hata veriyor ve yanlışlıkla yaktıktan sonra daha fazla ördek pişirmeme izin vermiyor. Başlamadan önce bir kez devam etmek için mücevherleri boşa harcadım. Şimdiye kadar seviye 10 ve 13'te yapıldı.
Eğlenceli ve birçok insan sorunları olduğunu söylüyor ama benim için işe yarıyor!!! Bu oyunu seviyorum!!
Süper eğlenceli, oynamayı bırakamıyorum 💓
Süper hızlı Oyun sizi diken üstünde tutar, Oynamaktan, eğlenmekten vazgeçemezsiniz
İnsanların oyunu neden sevmediğini anladım. Aslında çok eğlenceli. Müşteri görevlerini yapmak için bir zaman sınırınız var. Zorlayıcı oyunları severim. Bunu 5/5 olarak değerlendiriyorum.
Güzel bir oyun ve keyifli
Tiramisu'ya kadar sevdim! Fırın her zaman bulaşıkları yakar!
Bu oyunu çok çok seviyorum