Post by sembparthetyltho on Feb 24, 2022 6:26:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Tobu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Tobu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ valódi pénz ingyen ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Tobu 2022 version ▞▞▞
Hülye, jó a játék és a szempont, de lehetne még javítani, az ugrálás és a vonalak a gondok
Baf volt
HIBA: Elvesztettem a klasszikus kihívás előrehaladását a frissítésben. Remek játék, 5 csillagra frissül, ez már javítva.
A kezelőszervek szinte lejátszhatatlanok, annyira zavaró és nehéz, és hogyan lehet meghalni, amikor az oldalra érsz és a tüske a tetején van
A mechanika nagyon rossz
Olyan csodálatos játék
legalább 3 csillaggal értékelném, ha nem lennének az istenverte hitboxok.
Fordított vagy nem fordított beállítás szükséges
nagyon nem szeretem az aranyszerzési esélyeket
Szórakoztató, és a játékhoz kell némi ügyesség és mozgékonyság
10\10
Ninja Tobu Akcija qlz
nagyon jo, ajanlom bar mondjuk ugyse olvassa el senki
Remek játék, de az érintési élményt javítani kell, bizonyos felületeket nem lehet megtartani, és a nyilak beállításait kell elvégezni, hogy ne okozzanak véletlen halált
Nem jó
Ez szórakoztató
A játék egy használat után leáll
Remek játék, de szeretném, ha a vámpírbőr gyors és könnyű lenne. Azt is szeretné, ha a lábáról lógna, nem pedig a kezéről
Megvolt az összes karakter, effekt és kiegészítő, de még mindig el kellett távolítanom
Jó játék
Ninja Tobu მძაფრსიუჟეტიანი txhs
Ninja Tobu Δράση rcb
A grafika nagyon jó, és összességében jó játék
Jungle Adventures 3 Avanture pwrd
Nagyon szórakoztató
ez a játék egy nindzsa típusú alapú játék, amelyet kiküszöbölhetsz, és megpróbálhatsz végtelenül sokféle játékmódot használni, amelyeket a játék tartalmaz. ez a játék a legjobb.
pár éve játszottam ezzel, soha nem írtam véleményt, de örülök, hogy a játék még mindig olyan nagyszerű, mint amikor először próbáltam
Ninja Tobu פעולה qab
Ez nem olyan jó, mert a mozgás túl lassú, és a boltban nagyon drága, nem szeretem, de a színpad egyre nehezebb lesz, ha haladsz a játékban, ezért nem szeretem annyira, és csak egy jó dolog van, csak a végtelen
Megvettem az állatcsomagot, és visszamentem a játékhoz, és az adataim eltűntek
Ez a játék nagyon feldühít a küldetések kapcsán. Ez a játék egy csiszolt alexandrit. Már megvan a lánctartozék. Lenne egy kérésem. Ha teheti, szervezzen eseményeket, például különböző színpadokat egy ládához, amely korlátokat tud adni. Vagy korlátozott küldetések. Ha lehetséges, kérem, hozzon létre új valutát. Mint a drágakő, aminek talán van esélye a végtelenségig. És végül, kérem, készítsen egy új módot, ami nehéz lehet, de sok valutát ad. Köszönjük, hogy elkészítetted ezt a játékot!
Blu grand mini-hez nem működik
a játék nem töltődik be
Nagyon király játék!
Igeeen
nagyon rossz
Ok játék. A fő problémám az, hogy nincs jó módja annak ellenőrzésére. A mutatóujja, hüvelykujja stb. használata rossz érzés.
Minden alkalommal elveszítem a fejlődésemet, amikor bezárom az alkalmazást. Imádom ezt a játékot, de az összes skinem, effektusom és kiegészítőm folyamatosan visszaáll. Bosszantónak találom ezt, mivel több mint 90 hirdetést néztem meg csak azért, hogy 1 skint kapjak, de aztán visszaállítom...😡😡😡
Javítsa a hitboxot a tüskékhez.
Eik nx
Ha meg tudnád oldani, hogy ne üssem meg véletlenül az óriási szünet gombot a sarokban, az nagyszerű lenne, a lyukjáték elrontja, ha túl gyorsan csúsztatsz, majd szünetelteti a játékot, és a karakteremet a padlóba löki.
Ez egy szép játék.. de tudom, miért van az agyam olyan vezetékes, hogy az ellenkező irányba húzzon, mint amerre a dzsindzsának kell ugrani.