Post by acticdesidi on Mar 14, 2022 17:05:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TopDecked MTG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TopDecked MTG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több pénzt csal ki ▞▞▞
▞▞▞ TopDecked MTG 2022 version ▞▞▞
Nagyszerű alkalmazás fedélzeti listák stb. összeállításához. A legjobb dolog az, hogy ha van egy kisebb hiba, az ügyfélszolgálat kivételes. Nagyon ajánlott.
Nagyszerű alkalmazás, kivéve a keresést... Ez azt jelenti, hogy megpróbálok rákeresni, hogy mit csinál egy kártya pl. száműzetésben lévő céllény stb. Nem keres olyan kártyákat, amelyek száműzhetik a lényt, és listát adnak a lapokról, amelyeket görgethetsz, és kereshetsz tálalószekrényt vagy fő ötleteket egy adott problémádhoz. Vagy beírod a kártya nevét, vagy nem kapsz semmit... Mire van szükségem a kártyanévre, ha ötleteket keresek és 100 kártyát szeretnék megnézni, ami segíthet? Tq
TopDecked MTG Entertainment cfsb
Ez az alkalmazás nagyszerű! Kézzel kell megadnod az összes kártyádat, és azt szeretném, ha a paklit létrehoztad, az automatikusan feltöltődne a gyűjteményedbe, de ezek számomra nem az osztozkodás megszakítói. A fedélzeti szimulátor egy szórakoztató eszköz a játékhoz és a paklik teszteléséhez. Az árképzési útmutató is fantasztikus! Összességében ez egy olyan alkalmazás, amelyet gyakran fogok használni az MTG életemben!!
Ha a gyártók nem akarnának előfizetési díjat, és csak egyszeri díjuk lenne az összes funkció feloldásáért, akkor magasabb besorolást kapnék tőlem
legjobb alkalmazás fedélzetépítéshez. a mana lebomlása elképesztő. a grafikonok sokat segítenek a görbe kiválasztásában.
Hiábavaló. Nem tud fiókot létrehozni, nem tud bejelentkezni a Google-lal, e nélkül nem tud semmit csinálni
Ez egy nagyszerű alkalmazás, de a rendkívül korlátozott kártyagyűjtemény sztárra veri. Ha 1000 vagy akár 500 kártyát engedélyezett a közösségi tervhez, akkor 5 csillagos. Megértem, hogy pénzt kell keresni, de közelegnek az ünnepek, és sokunknak sokkal több kártyája lesz, és a 300 nem vágja a booster boxokat.
Az alkalmazások navigációs gombjai gyakran átfedik egymást az Android navigációs gombjaival, így az alkalmazás használható.
nagyszerű alkalmazás. ez csak 4 csillag, mert a varázslatokat és az instantokat is varázslatok kategóriába sorolják. talán van mód ezen változtatni, de még nem fedeztem fel
Valóban nagyon jó volt. A legutóbbi frissítések szinte használhatatlanná tették.
Imádom az alkalmazást, különösen az offline keresőt
Körülbelül egy nagyon hasznos és jó alkalmazás. Az egyetlen kívánságom az, hogy a fedélzeti árak ingyenesek legyenek. Különben bravó.
Az alkalmazás a leírtak szerint működik, és meglehetősen hatékonyan állítja össze a paklit, ha tudja, mit keres. Nagyon örülnék, ha a kereséseket kártyaképekkel, beleértve a szöveget is megtekinthetném, így görgetés közben olvashatom a kártya szövegét. Óriási probléma azonban, hogy a Zendikar Rising készlet nem töltődik be számomra az offline adatbázis törlése és újratöltése után. Mivel csak a Standard és néha a Historic játékokat játszom, ez gyakorlatilag használhatatlanná teszi az alkalmazást.
Hasznos az mtg információk naprakészen tartásához.
Nem rossz, de az érintés-reakció hibák (a bevitel néha késik, néha egyáltalán nem válaszol) az őrületbe kergetnek.
Nagyon hasznos, ha kártyákat gyűjt, hogy eladja
Remek alkalmazás a fedélzeti listák vezetésére, a kártyák megkeresésére és a döntések ellenőrzésére. Hozzáadhatnád az Oathbreakert fedélzeti típusként? Ötletek agyalok, és nehéz összeállítani a pakli listát, ha az alkalmazás kiabál, amiért "illegális" kártyákat adtál hozzá a paklilistádhoz.
4 csillagot adok, mert könnyen használható, a felület tiszta és mindig frissül. Az egyetlen problémám az, hogy fizetést kérsz.. Ha hozzáadsz egy lehetőséget, hogy teszteld az épített paklikaidat mások ellen, akkor az alkalmazás 5 atárt kap, és talán a kért összeget.
A legjobb mtg alkalmazás volt. Kezdetben kissé zavaró a navigáció, de minden lényeges dolog megvan. De most büdös. Ennek semmi értelme. Nem értem miért változtattak rajta. Valójában most törlöm.
Az alkalmazás nagyszerű.Ingyenesen hozzáférhet az összes kártyát tartalmazó adatbázishoz, egy nagyszerű pakliépítő szerepet, valamint egy módot az egyes kártyák árának megtekintéséhez. Csak azt szeretném, ha a fizetős verzió ne csak a pakli teljes árát mondaná el, hanem lehetővé tenné a pakli teljes tartalmának tcg vagy scg segítségével történő megvásárlását is. A pakli lista másolása fájdalmas, a szöveges dokumentumtól a tömeges vásárlási listáig. Azt sem tudom, mi más jön ki a fizetős verzióból, azon kívül, hogy látom a teljes pakli árát
Nagyszerű alkalmazás, amellyel lépést tarthatsz az árakkal, a paklikkal és még sok minden mással! Nagyjából egy minden egyben alkalmazás az mtg-hez.
Remek forrás a fedélzetépítéshez mobilon. A játéktesztelő szoftver egyszerűbb és mobilbarátabb lehetne.
Samorost 3 Demo ماجراجویی ylc
Elképesztő! Csak azt kívánja, hogy az alkalmazás a mobileszköz megdöntésekor alkalmazkodjon a vízszintes képernyőhöz.
nagyszerű ingyenes fedélzetépítő, csak azért, mert használom a dolgot. kibontáskor is megmondja az árat, és van egy könnyen átfordítható kártyagomb is a kétoldalas kártyákhoz
Körülbelül 9 hónapja használom ezt az alkalmazást, és be kell vallanom, hogy mennyit ér. Számos eszközt biztosít a pakli felépítéséhez, nevezetesen az átlagos kártyaárakat Állítsa be az egyes kártyákhoz tartozó listákat és a megfelelő árakat. Könnyen használható formátum a meglévő és megszerezni kívánt kártyák nyomon követéséhez, valamint a paklik és kártyák rendszerezése a könnyű hivatkozás érdekében kevés, de listákat is ad a felső fedélzetekről szabványos és egyéb formátumokban. 5 csillagos, ez egy nagyszerű alkalmazás
miért nem jelenik meg a kezem
A véleményemet törölték. Minden, amit az alkalmazás csinál, CSODÁLATOS. De ez azt korlátozza, hogy csak 500 kártyát vegyen le a gyűjteményéből, hacsak nem fizet havonta. Megértem, hogy "égve kell tartania a lámpákat", de havonta kell fizetnie, hogy megnézze a birtokában lévő kártyák listáját? Tudom, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy boldogan fizetnék egyszeri 20-30 dollárt a szolgáltatások korlátlan használatáért. Még 10-15 dollárt is fizetnék a korlátlan kártyatárhelyért, és megtarthatja a havi díjakat az extra szolgáltatásokért. A jelenlegi beállítással 0 dollárt kap.
Nekem eddig tetszik az alkalmazás. Az információk pontosak, és sok van belőlük. Csak azt szeretném, ha be tudná olvasni a kártyáit a fényképezőgépével. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb lenne!
Jó kezelőfelület, egy csillag az egyszeri vásárlási lehetőség nélkül. csak előfizetéssel.
Ebben az alkalmazásban minden megtalálható! Minden nap többször használtam, és csak a tökéletességet láttam. Nagyszerű munka, és köszönjük, hogy végre érdemes használni egy mtg alkalmazást!
minden nagyszerű. A teljes képernyős HD-kártyás képek csak egy igazán ügyes funkció, és egy igazán jó bónusz az alkalmazásban már megtalálható tartalomhoz.
Öt csillagot adnék rá, ha nem kellene előfizetés az összes igazán szép cuccért. Eleget adnak ahhoz, hogy az egész jó legyen.
Imádom ezt az alkalmazást. Nem csak paklit adhat meg, hanem a kártyákra vonatkozó szabályokat és egy nagyszerű keresési funkciót is kínál.
Nem tudok részletes keresést végezni a kártyák között. meg van oldva. lehetne jobb is, bárcsak rákereshetnék a színre vagy a típusra, vagy arra, hogy egy kártya mennyi manát használ jelenleg, csak nevekre tudok rákeresni. még egyszer köszönöm, hogy elmondta, nagyszerű érzés, hogy vannak olyan emberek, akiket valóban érdekel. öt csillagos ; )
Nagyszerű alkalmazás. Az egyik legjobb dolog az, hogy az interneten keresztül hozzáférhet a fedélzethez. A támogatás nagyszerű. A legjobb fedélzeti alkalmazás.
Nagyon késleltetett és lassú, de ez a legjobb fedélzetépítő erőforrás
Bár az alkalmazás fantasztikus! Valakinek nehéz számszerűsíteni, hogy mennyi tárhelyre van szüksége valójában. 20 éve gyűjtöm, az alkalmazás nem kínál elegendő tárhelyet a birtokomban lévő kártyamennyiséghez. Legalábbis én tisztában vagyok vele. Javíts ki nyugodtan.
TopDecked MTG Развлечения ptka
A lejátszási teszt hiba kijavítása után úgy tűnik, hogy minden működik.
Gondoltál már olyan ingyenes alkalmazásra, amely mindent tartalmaz? Nem mindenkinek van pénze hülye tervet vásárolni. Menj szabadon, és én használni foglak.
Abszolút szemét, ha nem fizet elő a szolgáltatásra.
nagyszerű alkalmazás! A támogatás azonnal visszaérkezett hozzám egy kérdéssel. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáadjak dolgokat a telefonom listáihoz, így új kártyákkal és ötletekkel bővíthetem a paklikamat a videók és tapasztalatok révén. szeretem látni, mi lesz még.
A kártyák hozzáadása igazi meló. A és - gombok szerencsejáték, ha működnek vagy sem. Egyébként könnyen használható.
Flip kártyák nem hajlandók működni a kártyanézegetőben
Szeretem ezt az alkalmazást!! A legjobb fedélzetépítő, amely hihetetlenül addiktív, szórakoztató és egyszerű! A robusztus ingyenes verziót nagyon értékelik! Fantasztikus támogatás, valamint folyamatos frissítések és az alkalmazással szinkronizáló online webes verzió. SZEREZD MEG!! 0 panaszom van, de két funkciót szívesen látnék a jövőben: 1. Tokenek! Hadd adjak hozzá tokeneket a Sideboardokhoz, hogy nyomon tudjam követni, melyikre van szükségem a paklikhoz. 2. Engedélyezze a Mana szimbólumok megjelenítését a pakli nevében vagy a leírás szövegében, hogy egy pillantással lássa, milyen színeket képvisel a pakli.
Az ügyfélszolgálat őrült ezzel az alkalmazással. SZOMBAT REGGEL, elkezdtem betenni a kártyáinkat a feleségemnek, valamit rosszul írtam, nem vettem észre, így nem találtam kártyát. Tíz másodperccel azután, hogy a súgóra kattintott, és elolvasta, hogy hétfőig nem lesz élő súgó, azt hiszem, Lincoln volt az a név, aki felajánlotta a segítségemet. Valójában hibaelhárítási lépéseket tett, kedves volt, és boldogan is nevettek, amikor rájöttek a hibámra. Csodálatos alkalmazás, a technológia biztosított számomra, hogy HATALMAS frissítés érkezik még többel.
Szeretem használni a fedélzetem kutatására.
Az alkalmazás rendben van, de lassú. Az információk ingyenesen elérhetők különböző weboldalakon. Gyorsabb a böngészőmben megszerezni az információkat, ezért fizettem egy alprogramért ebben az alkalmazásban, és semmi más valódi előny nem volt, mint hogy fizettem az ingyenes információkért egy olyan alkalmazásban, amelynek keresése vagy megjelenítése tovább tart. A paklik és kártyák nyomon követését nem használtam, mivel az MTGA már rendelkezik minden információval. Az alkalmazás egyes linkjei kényszerítik a Chrome betöltését, nem pedig az alapértelmezett böngészőválasztásomat.
Ez az alkalmazás egy fantasztikus minden egyben társalkalmazás a Magic the Gathering számára. Rendeztem a kártyáimat, és ez felbecsülhetetlen értékű erőforrás volt ebben a törekvésben. Átfogó árinformációkat, valamint fedélzeti eszközöket, cikkeket és még sok minden mást tartalmaz. Mindenkinek ajánlom ezt az alkalmazást, aki félig is komolyan gondolja a Magic the Gatheringet.
Kétségtelenül a legjobb mtg fedélzetépítő, minimális hibákkal és jól kapcsolódik az oldalhoz.