Post by acticdesidi on Mar 14, 2022 17:14:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kodu ģenerators viss ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Pārāk daudz reklāmu, reklāmas pastāvīgi pēc katra kadra. Pat ja atsakāties no jauninājumiem, jūs joprojām saņemat triecienus ar reklāmām. Vienkārši paņemiet no pienācīgas spēles.
Es noskatījos sludinājumu, lai saņemtu atlīdzību. Es saņēmu atlīdzību. Tagad es nevaru pieņemt nekādu citu atlīdzību. Tas dod man taimeri, un akceptēšanas poga neko nedara. Es nevaru pieņemt nekādas ādas vai atlīdzības. Spēle šķiet dīvaina, un jūsu krustpunkta kustības ātrums ir lēnāks, nekā vajadzētu. Absolūti nav vērts lejupielādēt. Pirms atinstalēšanas noteikti pieskarieties zobratam un pēc tam pieskarieties “Atsaukt piekrišanu”, lai viņi nevarētu izmantot jūsu informāciju.
Tāpēc šī spēle ir jautra, taču man ar to ir tāda pati problēma, kāda man ir ar otru Johnny Trigger spēli, tāpēc gandrīz visos ekrānos, kur tā piedāvā apvalku, tas neļaus man to pieprasīt. Tajos ekrānos, kuros ir iespēja skatīties reklāmu, lai saņemtu jauninājumu, tie nedarbojas. Pēc pārbaudes varu apstiprināt, ka tā nav savienojuma problēma, tā ir kaut kas tāds, kur spēle vienkārši neļauj tos iegūt.
Apbrīnojama spēle! Cilvēki, kas to izveidoja, jūs esat ĢĒNIJS! 1 ieteikts; Lūdzu, pievienojiet vairāk lietu, ko iegādāties. Man ir 60 000 USD, bet nav ko tos tērēt. Izņemot to, tā ir diezgan laba spēle. Pārbaudiet to!
Viens un tas pats līmenis atkal un atkal, tiešām ir jāpalielina līmeņi, ja tie pievienos vairāk dažādu līmeņu, es noteikti pārinstalēšu.
Johnny Trigger - Sniper Game แอ็กชัน fwi
Vēl viena vienkārša šaušanas prasmju spēle, kurā jūs nevarat atļauties izšķērdētus metienus, berzējot, apmetot, lecot un šautot pretējos nūjas figūriņas mērķus. Pareizā noskaņojumā man ļoti patīk šī spēle!
Spēle ir patīkama, taču, skatoties reklāmas gandrīz pēc katra pieskāriena, jūs pavadāt vairāk laika reklāmās nekā reālajā līmenī. Atinstalēta.
Lieliska ikdienas spēle. Tā kā es jau esmu Johnny Trigger fans, es domāju, ka pamēģināšu, jo oriģinālajā spēlē esmu pārsniegusi LVL 1000 un esmu gandrīz pabeidzis iegūt visu. Tik tālu, labi. Es maksāju, lai noņemtu reklāmas, un tas ir tā vērts, jo tas uzlabo spēles plūsmu!
Katra lietotne, kuras reklāmu no šī brīža saņemu un kas mēģina novirzīt uz veikalu ar "atskaņojamu" reklāmu, saņem 1 zvaigznīti.
Lieliski, es domāju, ka man patīk parasts Džonija trigeris, bet tas ir jautrāk, jo jūs iegūstat vairāk nekā tikai pistoles Un, starp citu, jums patiešām vajadzētu pievienot vairāk apvalku. Jums ir jāpievieno apvalki varoņiem, kurus jūs zināt bez reklāmām
Šī ir viena no tām redzi izaicinošajām spēlēm 🧐 ar ļoti augstu jautrības līmeni 😊 un varbūt pat labu atkarības līmeni 🤕!
Tā ir forša spēle, bet līmeņi ir vienādi, vienkārši atkārtojiet. Un kāpēc nav reklāmu noņemšanas pogas?
Johnny Trigger - Sniper Game ஆக்ஷன் lxt
Pilns ar reklāmām. Burtiski pēc katra līmeņa ir reklāma. (līmeņu pabeigšana aizņem apmēram 4 sekundes). Izdzēsts.
Man nav daudz ko teikt, bet es eju... _šī spēle ir pārāk vienkārša, taču tā ir jautra, taču ir viena problēma, ir pārāk daudz reklāmu, un, spēlējot bezsaistē, šīs kameras tiek parādītas šiem ieročiem, kad es spēlēju bezsaistē. bet, kad es spēlēju tiešsaistē, viņi dažreiz neparādās labi, tāpēc es to vērtēju kā vienu.
Vnk kaut kāds sūds . Nav interesanti. Līmeņi atkārtojas. Reāla herņa. No savas pieredzes varu teikt ka nevaig lādēt šo mēslu. Visu laiku lec ārā kaut kādas stulbas reklāmas. Veidotājiem iesaku vairs netaisīt šāda veida spēles jo visas viņas ir kaut kādas huiņas. Paldies 😘
Johnny Trigger - Sniper Game Toiminta psb
Man patika šī spēle. Es pat nopelnīju dažus foršus ieročus. Bet tad man radās kļūme. Lai gan man ir mērķis, tas viņu nenogalina. Es neko nevaru darīt, kamēr neesmu nošauts. Es izdzēsu spēli un vēlos mēģināt restartēt. Sūc. Man ir jāatpelna zaudētais😤
Spēle ir laba, dažas kļūdas šeit un tur. Es to būtu novērtējis ar 5 zvaigznītēm, ja tās reklāmas netiktu ieliktas man sejā ik pēc 2 spēlēm vai jauninājumiem. Jums vajadzētu arī pievienot ikonu ieroča jaunināšanai un tamlīdzīgi.
Šī ir ļoti jauka spēle. Man patiešām patīk spēlēt šo spēli, taču ir kaitinoša situācija, kas atkārtojas, un tā ir jārisina izstrādātājam. Šī spēle nepārtraukti iestrēgst, un, lai jūs varētu turpināt spēlēt, tālrunis ir jāizslēdz un jāieslēdz vēlreiz vai vienkārši jāgaida paziņojums, ka spēle nereaģē, un jūs varat spēli izslēgt.
Sākumā spēle ir ideāla. Turpinot spēlēt, jūs atkal un atkal spēlējat vienādos līmeņos. Jāpievieno jauni līmeņi, jauni ienaidnieki. Spēle ir laba. Vienkārši jāpievieno jauni līmeņi.
Kļūst diezgan garlaicīgi, es neesmu redzējis atjauninājumu, piemēram, uz visiem laikiem? Man ir vairāk nekā pietiekami, lai nopirktu jaunu ieroci. Tā turpina teikt. Drīzumā. Kļūst baigi garlaicīgi!!! Joprojām ir garlaicīgi, purpursarkanajā tālrunī ir pietiekami daudz, lai nopirktu 13 šautenes, bet saka, ka drīzumā Arī tas nedod naudu, jums ir nopietna kļūda, nē, tas pat netiks atskaņots. Tas neatbildēs. Tu spēle "tik sūdīga!!!!!!!
Daudz sludinājumu. Omg katrā posmā viena un tā pati reklāma atkal un atkal. Viņi nevar gaidīt, kamēr es pabeigšu vismaz pāris posmus, pirms jūs parādīsit to pašu spēles reklāmu? Es atinstalēju.
Jautri un labi izskatās. Bet pārāk daudz reklāmu un atkārtoti līmeņi. Shotgun saka "drīzumā" tik daudziem līmeņiem, bet tas nav pieejams, un nav vairāk informācijas
Sākumā ļoti jautri, pēc tam ļoti atkārtojas, pārāk daudz reklāmu, tad avarēja...
Es sasniedzu 300+ līmeni, un visa spēle tika bloķēta, un to nevarēja atsākt. Mēģināja piespiedu apturēšanu, tālruņa restartēšanu, nekas nedarbojās. Nācās dzēst lietotni. Teiktu arī, kad līmeņi kļūst augstāki, šķiet, ka tie atkal un atkal ir vieni un tie paši šaušanas scenāriji. Attīstoties, nav daudz papildu sarežģījumu vai izaicinājumu.
Diezgan vēss. JT, jau bija forši. Ja jau varētu izdomāt, cik mērķu tev ir priekšā.. vismaz JT. Pirms tālummaiņas jūs redzējāt savus ienaidniekus pilnekrāna režīmā.
Vēl viena spēle Johnny Trigger, kas nedarbojas ar Google Pixel 4a. Darbojas tieši tāpat kā spēle Action Shooter. Ne vienmēr tiek ielādēts, un, kad es to daru, tas avarē pusceļā
Spēle ir jautra, taču šķiet, ka tā nekļūst grūtāka. Es tikko sasniedzu 144. līmeni, un man bija jāšauj tikai viens sliktais puisis, un tas nebija tik tālu.
Sabojāts ar sludinājumu daudzumu. Labi spēle 1 min, reklāma 3 min....
Patīk spēle, bet kam tā nauda. Spēle varētu ļaut skatītājiem paskatīties vairāk pēc tam, kad esat nošāvis visus ļaundarus. Varbūt mums ir treniņu ekrāna opcija, kurā mēs varam mērķēt uz treniņu bez šāviena.
Manuprāt tā ir lieliska spēle
SLIKTI
Šī ir ļoti laba spēle, nē... Ļoti ļoti, ļoti laba spēle, taču radās problēma, ka bija tik daudz reklāmu, kuras jūs zināt, un visi veidi, kā tas pārstāj darboties, tāpēc, lūdzu, izlabojiet šo.... 😊😊😊 Pēc tam paldies par Džonija trigeru 2. ... Vai varat palaist arī 3. Džonija sprūda, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to. .. Tāpēc es dodu 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
ATINSTALTĒTS!!! Nodaļu beigās netiks ievietoti reklāmu video par ieroču jauninājumiem, atslēgām vai naudas prēmijām. **Nekad nebiju domājis, ka sūdzēšos par to, ka nevaru skatīties reklāmas.**🙄
Johnny Trigger Sniper ir tikai vēl viens iecirtums izstrādātāju jostā. Nagi to vēl vienu jautru un lielisku laiku. Izbaudi šķiņķi tikpat ļoti kā es. Es tiešām neko daudz nevaru pateikt. Aizraujoša Pilnīgi patīkamāka nekā pārējās būtībā tāda paša veida spēle, tikai jautrāka.
30 sekunžu reklāmas starp katriem 10 sekunžu līmeņiem, ko spēlējat... laba spēle, taču tā ir nomocīta ar reklāmām, jums ir jāskatās katrs jūsu pabeigtais līmenis.
Pārāk daudz reklāmu. Bet jautri.
Pirmkārt, jūsu spēle iztukšo akumulatora darbības laiku, otrkārt, es esmu misijā 832, un šie spēles dati manā tālrunī ir 712 MB. Tas ir smieklīgi... Un visbeidzot ADS pēc katras misijas. Jums nopietni jāpielāgo šī spēle
Homescapes Опуштене nfvu
Pat tagad nevar atvērt spēli. Ja nopietni, es tagad vēlētos saņemt atmaksu.
Sākās labi, bet atkārtoti izmantoja dažus līmeņus un tikai snaipera un automātiskās iespējas. Turklāt pārāk daudz reklāmu. Spēle ir nedaudz par vieglu. Neregulāra pārvietošanās palielinātu grūtības un padarītu spēli apmierinošāku.
Johnny Trigger - Sniper Game Akcijske igre tgfg
Patika spēle...nebija prātā reklāmas. Dažu pēdējo mēnešu laikā es spēlēju līdz apmēram 5325. līmenim, pēc tam tas kaut kā bloķējās. Nācās pārinstalēt☹️☹️. Cik līmeņu ir??
Jautra spēle, taču pārāk daudz reklāmu ar grūti atrodamām “aizvērt” pogām. Līdz īgnumam.
Johnny Trigger - Sniper Game Akcijske igre tgfg
Jautra spēle, bet reklāmu daudzums ir traks, reklāma pēc katra līmeņa. Es zinu, ka šī ir bezmaksas spēle, bet tiešām.
Lai gan spēle patiesībā ir jautra, reklāmas to pilnībā sabojā. Reklāmas jauniem apvalkiem reklāmas jauninājumiem reklāmas līmeņu tīrīšanai tas sabojā spēles, un es pat neskatos reklāmas, tāpēc tam nav lielas jēgas
Pašlaik neesmu tas laimīgākais, esmu sasniedzis 80. līmeni, un tagad varoņi neparādās pareizi, tāpēc es varu nogalināt trīs no četriem mežā un nekad neparādās, līdz esmu miris, noteikta ielādes problēma, kas spēlēta 20 atsevišķos gadījumos un nolēma atinstalēt un pārinstalēt lietotni, kuru es atgriežu atpakaļ Waffle one. Ja es pārsniegšu 80. līmeni, jūs nevarat nogalināt to, kas netiek ielādēts pareizi
Laba spēle, reklāmas ir kaitinošas, jo tās parādās ik pēc 2 vai 3 līmeņiem.
Man patīk spēle, bet es vēlos, lai jūs pievienotu sprūda pogu, jo dažreiz nejauši atlaidiet to un izšaujiet un atbrīvojieties no manas munīcijas.