Post by acticdesidi on Mar 14, 2022 17:21:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Russian - Beginners ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Russian - Beginners IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше всіх ▞▞▞
▞▞▞ Learn Russian - Beginners 2022 version ▞▞▞
Відмінний додаток! легко і весело навчатися!
ця програма є однією з найкращих для вільного володіння російською мовою, 10/10 рекомендую всім
Хочете звучати як жінка іншою мовою, ці програми для вас.
Це дуже гарна програма для вивчення російської мови, вона дуже корисна і мені дуже допомогла, я б рекомендував цю програму, якщо ви намагаєтеся вивчити російську мову
Класне додаток тепер я знаю, які букви використовувати в пропозиціях на російській клавіатурі
Дуже хороший додаток для вивчення російської.... Очень хорошее приложение для вивчення російського языка ....
Плавна і низька тривожність
Чудово
корисно
Гарний додаток
Дуже допомагає в самонавчанні.
INFINITE HERO : 3D Idle RPG شبیهسازی jpbp
Це чудовий додаток для вивчення мови
Я б поставив йому п’ять зірок, але потрібно багато часу, щоб пройти через категорію, крім тієї, що мені подобається додаток.
Це дійсно допомагає =}
Відмінно підходить для початківців.
Дуже корисний!
😍Чудовий додаток 😍
Це чудовий додаток для вивчення російської мови, його легко використовувати, але єдина головна проблема полягає в тому, що доки ви не отримаєте потрібну кількість зірочок, слова недоступні. Не всі хочуть готуватися і писати. Дехто хоче лише говорити.
Дуже корисно для мене
Ви повинні влаштувати це в автономному режимі.
Цей додаток такий класний >_<
Ця програма чудова, я вивчив багато слів у цій програмі. Тепер я також можу друкувати російською мовою.
Ця програма мрія для тих, хто хоче мати хороший інструмент для вивчення російської мови - дуже простий у використанні, слова організовані за категоріями та є вправи, які допоможуть запам'ятати слова. Дивовижний додаток. Дякую всім причетним людям!Я знайшов цю програму дуже корисною для початківця, який намагається вивчити російську мову. Це як електронний набір флеш-карт. Я міг продовжувати повторювати навички та уроки, доки вони не закріпилися в моїй пам’яті
Це було чудово 👍 Я можу вільно говорити російською завдяки цьому додатку, дякую вам, хто коли-небудь створив цю програму, це так дивно
Чудовий інструмент навчання! Це дійсно допомагає мені розібратися з мовою.
круто 😍😍😍🥰🥰🙏🙏🙏🙏
Чудово, дозвольте зробити повний додаток доступним
Має абсолютно все, що потрібно. Рекомендуємо для тих, хто хоче вільно говорити, ви розблокуєте частини, але це легко. У ньому є абсолютно все, практичні тести дивовижний plaseebo
Оце Так! Так багато доступності та не так багато реклами 10/10 дуже корисно
Я щойно почав 2 дні тому & Я люблю цей додаток! Це дійсно захоплююче та весело! Я хотів знати це, тому що, здається, цією мовою є так багато мистецтва та інформації, яку я шукаю. Дякую за це!
Хороший додаток, якщо у вас є друг росіянин
Їм обов’язково потрібно виправити деякі слова. Вони визначили діда і дівчину російською і зробили те ж саме з парою інших слів
Люблю це.
Дуже хорошо!
Дуже легко рекомендую
Learn Russian - Beginners Læring iqha
Дуже корисний додаток, це дійсно допомагає спілкуватися з моїми російськими бабусею та дідусем!)
Es muy bueno me ha sorprendido
Так я люблю це
Найкращий мовний додаток
سباسيبا ❤🇹🇳