Post by acticdesidi on Mar 14, 2022 17:30:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kakugo - Learning Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kakugo - Learning Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu limitsiz xal ▞▞▞
▞▞▞ Kakugo - Learning Japanese 2022 version ▞▞▞
Nitq çıxışı yoxdur, lakin bu, Yapon dilini öyrənmək üçün indiyə qədər gördüyüm ən yaxşı proqramdır.
Kanci ilə mənə həqiqətən kömək etdi
Sadə və yaxşı
bu proqram üçün təşəkkür edirik! bunu sevirəm! super faydalı! Mən əsasən Kanci nəzərdən keçirmək üçün istifadə edirəm. kancidə biz alt siyahılar yarada bilərik, ümid edirəm ki, lüğətdə də bunu edə bilərik. təşəkkürlər və Allah rəhmət eləsin!
Əla proqram! Reklamsız və pulsuz! Təşəkkürlər!
Sadəcə redditdən gəldi. Siz bunu mənim üçün mükəmməl vaxtda etdiniz, çünki hazırda kanci öyrənirəm və bu cür köməyə ehtiyacım var. Çox sağ ol!
Kakugo - Learning Japanese Образовање spi
Kana öyrənmək üçün ən yaxşı proqram. Kanci öyrənmək üçün daha yaxşı proqramlar olduğunu düşünsəm də, bu hələ də layiqli olsa da, hələ də kana üçün bənzərsizdir. Və açıq mənbədir, ona görə də nəyisə dəyişmək və ya əlavə etmək istəyirsinizsə, bunu özünüz edə bilərsiniz!
😅
bunu reddit-də gördüm və təxminən 20 dəqiqə idi ki, mən onu sevirəm, çox faydalıdır
Mən bu proqramı anki-dən daha az gərgin tapdım. "Taxt otağında" kanci öyrənmək üçün həqiqətən əladır
Bu proqram öz-özünə öyrənmə üçün mükəmməldir, çünki siz digər resurslardan daha çox öyrəndiyiniz zaman dəqiq nəyi nəzərdən keçirəcəyinizi təyin edə bilərsiniz. Baxış növlərinin hərtərəfli əhatəsi (xüsusilə də əlyazma təcrübəsi) bu proqramı digər variantlardan fərqləndirən şeydir. Mən JLPT səviyyələri üzrə təhsil almıram (N5, N4, N3 və s.), lakin nəzərdən keçirmə maddələrinin hər səviyyə üçün kateqoriyaya salınması xoşdur. Mən bu proqramı pullu və ya başqa cür digər variantlardan daha yaxşı hesab edirəm.
Bunu bəyənirəm, lakin kanci/kana rəsm rejimi digər rejimlər kimi avtomatik olaraq növbəti kanci/kananı göstərməlidir. Növbəti düyməni basmağa ehtiyac yoxdur. Kanci təhsil proqramı da bunu edir. inşallah gələcək yeniləmələrdə tətbiq olunacaq. indiyə qədər əla proqramdır və mən ondan kanci öyrənmək üçün əsas üsul kimi istifadə edirəm. təşəkkürlər.
Kakugo - Learning Japanese Pendidikan auwt
Dildə əvvəlki təcrübəni qəbul edir.
Kakugo - Learning Japanese Koulutus ilmv
Bu proqram pulsuz proqramda olduğu kimi ağıllı, səmərəli və pulsuzdur. Mən onu sevirəm !
Tam axtardığım şey!
দড়ি ম্যান হিরো স্পাইডার গেম ভূমিকা নিয়ে খেলা cnid
Kakugo - Learning Japanese Образовање spi
Bu, sözün əsl mənasında Android-də ən yaxşı kanci proqramlarından biridir. Mən heyrətlənirəm ki, bu qədər az yüklənir.