Post by breedenandepo on Feb 18, 2022 2:00:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак ключове ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Много е хубаво
Съгласен съм с един от другите рецензенти, тази игра е унищожена от добавянето на скъп абонамент. Сега не можете да стигнете до никъде в играта, освен ако не плащате, плащате, плащате. Изглежда оръжията вече не се продават на играча без абонамент. Чиста алчност - от игра с 4 звезди до 1 звезда. Нула звезди, ако можех да дам това. Алчност, алчност, алчност!!!
Играта е добра с добра графика, която има много потенциал, но има waaaaayyy твърде много реклами, в повече от 20+ случая ще ви даде възможност да гледате реклама и да получите $1000 или $500 в игра, но все пак ще ви отведе до реклама така или иначе, дори ако решите да не го правите, а аз също съм на ниво 237 или нещо подобно и това са едни и същи 10 нива отново и отново и не стават по-трудни за победа. Поставете няколко нови нива и направете нивата да стават по-трудни (giggity), докато напредвате през играта.
Това е най-тъпата игра и е лагава и 78 нива не може да се мине
Играех една вечер и на сутринта ми нямаше скинове и оръжията.
Играх го около 7 минути. Играта изглежда забавна. Но наистина не мога да се наслаждавам, когато има толкова много реклами. Буквално преминах първата контролна точка и тя отиде до реклами.. Наистина не можете дори да влезете в причината на играта за всички реклами. По-малко реклами и ще инсталирам отново. Ще проверя рецензиите по-късно и ще инсталирам отново, ако има рецензии на по-малко реклами.
Вие почти плащате едни и същи дъски отново и отново, но аз бих искал различните костюми, които имат
Играта е готина Как си мислите така добре
Тази игра е много забавна и бих искал да продължа да я играя. Стигнах до ниво 7 и не можах да играя повече. Всички реклами напълно развалиха тази игра. Намирам го за изключително утежняващо, когато играете и се наслаждавате на играта, изскача реклама и ви принуждава да я гледате. Който някога е взел решението да има реклами в игрите, е пълен и пълен маркетингов глупак. Направили сте точно обратното, опитвайки се да популяризирате това, което искате.
Тази игра е много фантастична и прекрасна, има толкова много забавление, има невероятни нива и игри. Но има някои реклами, които са твърде много смущаващи в игрите, трябва да направите някои промени, като например да увеличите рейтинга на приложението, да направите някои актуализации за нова година, Коледа, Дивали и всичко и всичко, но тази игра е прекрасна, нямам думи. Моля, приемете моите искрени поздравления
Супер ее
Купих версията "без реклами" и съм много разочарован. Единствените реклами, които се премахват, са рекламите между нивата, които така или иначе могат да бъдат пропуснати. Много е разочароващо все още да има реклами през останалата част от играта. Разбирам реклами за допълнителни преобръщания на игралната дъска, но да трябва да гледате реклами за отваряне на кутии и особено за получаване на нови екипи, които вече сте спечелили чрез завършване на нива, не е „без реклами“. Бих искал истинска версия без реклами или възстановяване на сумата!
Играта е забавна и страхотен убиец на времето, но всички нива са много сходни след определен момент и се чувства малко излишно. Мисля, че играта би могла да бъде много по-добра, ако имаше няколко различни режима, които бихте могли да правите и повече неща за отключване. Другото нещо са рекламите, те не са твърде лоши в сравнение с повечето игри, но все още има много от тях и обикновено са дълги 30 секунди. Определено има място за подобряване и може да бъде невероятна игра.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Akcijske igre ffsi
Johnny Trigger: Action Shooter Laga nkz
Харесвах да играя тази игра, но става сериозно скучно, повтаряйки едни и същи платформи, току-що редактирани фонове. Хайде, тази игра има сериозен потенциал, но повтарянето на едни и същи неща отново и отново е толкова скучно. Освен това някои реклами не са подходящи за деца. В играта липсва съдържание, има нужда от повече оръжия, екипировка и нивата трябва да станат по-предизвикателни, тъй като е толкова лесно, дори и с оръжия с изстрел, че е лесно да пропуснете заложници и газови кутии. Разочарован, няма да преглеждам игрите по-рано.
Шефът е много мощен и стрелбата е прекрасна
ГОТИНО
Трябваше да дам 5☆, защото обичам тази игра и направих някои покупки в приложението. Но когато надстроих телефона си и играх играта,. Върна се на ниво 1! Толкова разочарован.
Яка игра но в началото малко не я разбрах
супер е играта
Мега готино
Johnny Trigger: Action Shooter Aksi gyy
Страхотна игра, но твърде много реклами. Понякога играта ще ви подкани да получите бонус, ако гледате реклама, кажете „не“ и пак получавате добавка. Нивата също са кратки, но битките с шефовете са забавни. Ако не бяха толкова много реклами, щях да продължа да играя тази игра.
Първоначално играта е добре, но след това става скучно ИСТИНСКИ бързо и играта няма какво да ви държи да играете повече от 30 минути. Геймплеят е лош, просто едно и също нещо отново и отново. Стреляйте по лоши момчета, убивайте шефа и всичко е лесно и не е забавно. Сега има много оръжия, което е добре, но всичко, което правят, е да правят играта по-малко забавна и по-лесна. Графиката не е лоша, НО многократно е използван един и същ шеф и лоши момчета. Как го оправяте? направете играта по-трудна и повече герои
Johnny Trigger: Action Shooter ઍક્શન pcm
Обичам тази игра и играех всеки ден от известно време. Тогава забелязах, че разработчикът значително увеличи дължината на рекламите. Беше ми добре да гледам много реклами между игра, но това беше забележимо неприятно. Така че спрях да играя. Все още харесвам играта, но дължината на рекламата е толкова досадна, че убива желанието ми да играя. Надяваме се да се върнат към предишния формат за възпроизвеждане на реклами, който изглежда има щастлив баланс.
Беше забавно и щеше да е страхотна игра. Но дори и след като сте платили за премахване на реклами, той все още ви налагаше реклами. Последният път, когато го пуснах, се появи със споразумение, че за да продължите да играете, трябва да ни позволите да споделяме вашата информация за персонализирано рекламно изживяване. Отговорът е НЕ. Гръмогласно не. Платих БЕЗ РЕКЛАМИ. Това означава БЕЗ РЕКЛАМИ. Съжалявам, но това развали преживяването за мен.
Мн кака
Това е добра игра, но някои части на някои нива са еднакви, така че при следващата актуализация, моля, направете нивата различни
Тази игра е много яка
Добре засега, но 2 минути игра не са достатъчни за преглед
Трябва да има метод за запазване на напредъка за прехвърляне на устройство. Смених телефона и загубих целия си напредък. Разработчикът също така никога не отговаря, така че получаването на поддръжка е по същество невъзможно. Опитвам се да се свържа с тях от миналата Коледа и така и не получих нито един отговор.
Забавна игра, но проблемът е, че всеки етап е дълъг около 5 секунди и след това преминавате към 30 секундна реклама.Играх няколко 4 или 5 етапа и се уморих от рекламите, така че го деинсталирах. Защо не можете просто да ни смените един долар или повече, за да се насладите на игри като тази. Уморихте се от тези безплатни игри.
По същество това е игра за времето, нищо друго освен това. Има много колекционерски оръжия, но всички те са доста сходни. Производителността може да стане доста chppy понякога. И рекламите са доста досадни. Въпреки това играта е доста забавна. Качеството на анимацията е добро. Разнообразието от кожи е хубаво. Реалният им геймплей на обръщане и стрелба е доста готин, ако питате мен. Иначе е доста хубава игра за игра офлайн.
Бате, не може да се изтегли
Johnny Trigger: Action Shooter অ্যাকশন okr
Тази тази игра е хубава
Тази игра има твърде много реклами! Аз съм много търпелив човек и ако харесвам игра, обикновено чакам да изчезнат рекламите. Въпреки това реклами, които не могат да бъдат пропуснати? И за всеки две нива, докато всяко ниво е 30 секунди? Плюс всички реклами, които получавате в средата на нивото, ако решите да рестартирате. Смешно е, давам й 2 звезди, защото е забавна и приятна игра, но вие пропуснахте последните 3, защото има твърде много реклами и за съжаление това ме накара да деинсталирам играта. Не се препоръчва
Играта на 50то ниво е невъзможно за преминаване на човека така се обръщаш че не можеш да го обиеш и мерника е на него но патроните се отбиват в стръни с 1 см