Post by breedenandepo on Feb 18, 2022 2:03:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Champ: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Champ: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničeni novčići ▞▞▞
▞▞▞ Sky Champ: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Smanjena ocjena zbog pohlepe. Svi besplatni programi nakon ažuriranja sada su iza oglasa. Igra je ipak dobra, ali ići u ovom smjeru ne sluti dobro za igrače koji ne žele gledati reklame za svaku pojedinu valutu u igri. Čestitke i na novom izdavaču za razvojne programere.
Je li to isto s napadom neba?... Ima istu igru s različitim nazivom aplikacije?
Uživam u Boss Raids! Najbolji način da odmah nabavite Pettomon krhotine. Pettomoni optimizirani za oštećenje snage ovdje stvarno blistaju, u usporedbi s bitkama i pričom (koje favoriziraju oštećenje brzine).
Vaš tipični Pay or grind, ALI vam omogućuje da vidite dodatke umjesto da plaćate za napredak, i radi dobro 👍👏
u redu je..
više od vaše prosječne igre pucanja. beskrajne kombinacije nadogradnji i šampiona koje možete birati poput Hawka. jedina mana bankomata su informacije o igri.
Zabava
Oglasi, oglasi posvuda.
Ipak mi se igra jako svidjela, ali sam se u Areni izjednačio kao Paladin II i nisam dobio nagradu... Popravi to razočaravajuće....
Gusto ko sya nakakagigil kaso lungkot lng me pag alang data internet ili nag log.
Sve nagrade koje su nam dodijeljene su fiksirane od strane proizvođača igara u redoslijedu.
zabavna bitka, zabavni sustavi napredovanja, jednostavni i čisto izrađeni
najbolja arkadna igra ikada. želim više ažuriranja ove igre. više okimona za otključavanje, više pettomona.
Sjajni programeri igara Želio bih vidjeti više novih okimona i pettomona, nastavite s dobrim radom i više ažuriranja prijava i događaja Preporučujem ovu igru za old school shoot em ups
Kontrole/navigacija: svidjela mi se ova igra od početka, ali me nervira što ne mogu kontrolirati svog ljubimca tijekom bitke. Mnogo toga za poboljšati. Još jedna stvar, pročitao sam neke od recenzija i primijetio sam da neki također imaju poteškoća s razumijevanjem nekih misija kao što je dio koji se razvija i spaja za pettomons. Bilo bi sjajno kada bi igra bila prilagođenija korisniku, posebno za početnike, te bi ove misije/vodič učinila lakšim za razumijevanje kako bismo mogli uživati u igri.
Igra je dobra, ali jednom sam napravio puno stvari kao što je završio 5 lvs i dobio Euqipment s 4 zvjezdice, izašao sam od strane aksidenta i vratio se i sav moj posao je bio poništen i bio sam na internetu u vrijeme rupe pa sam odmah izbrisao igru
ISTO. PUNO. OGLASI.
Jako lijepa igra. Manje dodavanja u usporedbi s drugim igrama punim oglasa
Ova igra je nekada imala lijepu ravnotežu s škrinjama i jajima koja ste mogli dobiti besplatno nakon isteka vremena. Sada dobivate uobičajenu škrinju koju morate pogledati u dodatku da biste dobili skitnički štap s čavlom na njemu. Poljoprivredno zlato se loše koristi da dobijem 2-3k punu razinu sada sam završio s prvim šefom i bilo je oko 500 . Nekad sam trošio malo gotovine (pakiranja od 19,99) otprilike jednom tjedno samo da unaprijedim oki i kućne ljubimce, ali sada to neću ni činiti, jednostavno nije vrijedno toga... bravo momci, ovaj put ste zeznuli psa.
Novo ažuriranje učinilo je da igra dosta kasni i pokvari se i utječe na moj način igranja posebno tijekom lige i većih poteškoća
Da biste napredovali u igri, morate pokupiti novčiće koje ispadaju neprijatelji. Za daljnju nadogradnju vlastitog napada jer će neprijatelji imati oklop u sredini igre.
To nije f2p na duge staze, ima puno značajki neravnoteže koje treba popraviti. Nadogradnja opreme/pettomona i zahtjevi su prilično visoki. Pettomons s visokom vrijednošću krhotina mogu biti nadmašeni pettomoni s nižom vrijednošću. Postignuća i resurse je vrlo teško dobiti ako igrate besplatno i to je kao da vas prisiljavate na kupnju aplikacije. Predlažem da moraju postojati drugi načini za dobivanje VIP bodova za f2p kao što je gledanje određene količine oglasa dat će vam VIP bodove,
Dao bih 5 zvjezdica, da nije bilo dugog provlačenja kasnije. Trčanje u 3 uzastopna kruga samo da biste završili jednu razinu prilično je zamoran posao. Radije bih imao jače neprijatelje nego ponavljanje igre u više rundi.
odlicna igra
Asphalt 9: Legends Utrka shz
Ne znam tko je donio ovu glupu odluku da oslabi ljubimce... Sada su zapravo beskorisni većinu vremena igranja... Moćni zombiegon je postao jedan slabaš ne nužan ljubimac sada... Nije nadogradnja igre , to je downgrade... I mislim da igrači neće plaćati pravi novac samo da bi vam igru učinili lakšom i zabavnijom jer nije i više neće biti zabavna... Volio bih da mogu dati 0 zvjezdica...
Niceeee
Ono što volim u ovoj igri je to što možete igrati čak i bez mreže... Gotovo isti scenarij kao prije Galaga.. Ocjena 4* za mene..
Sky Champ: Space Shooter Экшен kxta
Kupio sam Battle Pass početkom prošlog mjeseca kada je počeo. Išlo je dobro i onda se 30. kolovoza pojavila nova borbena propusnica. Bilo mi je ok iako je u kolovozu 31 dan. Ono što me iznenadilo je da nenaplaćena nagrada nije bila u mom inboxu! Prošla su 2 dana, ali još uvijek ne vidim svoje nagrade! Dovršio sam nivo 30 i sada je sve nestalo! Možete li mi se obratiti da to riješim? Potrošio sam dosta novca da kupim pass n artikle u igrici..
to je tako fantastična igra da mi se ova igra sviđa
Izvrsna igra. Ali molim vas dajte nam događaje za natjecanje. Promijenite igru. Igra zaostaje. Nekada sljedeći gumb ne radi.
Tako je zabavno igrati, laka kontrola je, ali i pomalo izazovna, sviđa mi se
Sky Champ: Space Shooter Ação vid
Igra je stvarno dobra, ali jedini problem s kojim imam je kašnjenje, posebno u bitkama kada se vaš lik doslovno smrzne na licu mjesta, čini igru dobrom.. stvarno frustrirajuće pogotovo kada imate samo 3hp
pomaže mi kad mi je dosadno
Recenzirao sam ovu igru ali je obrisana. Hvala puno. Dakle, 1 zvjezdica za brisanje moje recenzije.
Ova igra je divna. Mogu natjerati svoje ljubimce da evoluiraju i bilo je zabavno😊
Sviđa mi se ova igra zbog izjednačavanja okimona i pettomona za poboljšanje vještina... Nadam se da ćete mi dati puno bonusa.... Nastavite tako i više se poboljšava u ažuriranjima.. 👌
nakon ažuriranja nagrada je niža gotovo polovica loše ažuriranja
Igram godinama. Ako postoji greška, kontaktiram ih i problem riješen. Ali sada ima više bugova u igri. Trebao bih dobiti pettomon IndraShell u ciklusu brojanja 50 jaja, ali dobio sam još jednog beskorisnog lika Caprystal. Ovo je varanje. I boss attack igraj, buba je jaje, nema je.
Kašnjenje i zamrzavanje nakon posljednjeg ažuriranja.
Ažurira se svaki dan i jaaakoooooooooooooooooooooooo je se se se se se je se se se je se je se seti i spor i kad uđete u šefa kada je djelo, to oduzima život od tebe ovo je tako nepravedno igra je patetično otkinuti pokemon kreator igre nije imao insparaciju i uzeo nešto pokemon to je jadno.
Sky Champ: Space Shooter Δράση fzw
Dobra zabava i hvala za ripanje Pokemona. 💥 Ipak je u redu, stvarno sam imao sve ostale igre Pokemona. Ovo je dobro.